Enterprise - Rent A Car

Het is een hele uitdaging: alle zorgen op gebied van marketingactiviteiten wegnemen van het wereldwijd gekende familiebedrijf Enterprise – Rent A Car. Toch kregen we het bij Tunity voor elkaar, en zorgden we zelfs voor de laagste kost per reservatie ooit! Maak je klaar voor een helse rit: gordels aan, en rijden maar!

DE NODEN

Klant steeds op eerste plaats

Enterprise is een nieuwkomer op de Belgische markt, maar kent al een wereldwijde groei sinds 1957. Momenteel maakt Enterprise deel uit van het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, met meer dan 1,5 miljoen voertuigen in hun wagenpark. En ondanks de omvang blijven ze een familiebedrijf met één doel voor ogen: uw verwachtingen in dienstverlening en waar voor uw geld overtreffen. 

En wij? Wij zorgen dat hun geweldige service verder rijkt dan de wandelgangen. We zorgen voor een uitgewerkte, digitale marketingstrategie in verschillende talen die de groei en visie van Enterprise tastbaar maakt. Gebaseerd op een doordachte bedrijfsstrategie rollen we een ingenieuze marketingaanpak uit die echte resultaten met zich meebrengt.

Enterprise Rent A Car
ONS TRAJECT

Gas blijven geven terwijl concurrentie remt

MEER RESERVATIES AAN EEN LAGERE KOST.

Enterprise Rent-A-Car is een sterk merk dat de volledige focus legt op customer satisfaction. Ze staan niet voor niets op nummer 1 en werden in 2020 zelfs bekroond met de “Customer Favourite Award” van Rentalcars. Ze behaalden die prijs met een geweldige score van 8,8 op 10.

Om die ervaring zo bekend mogelijk te maken, schakelden we een versnelling hoger en focusten we ons op een stijging in online reservaties aan een lagere kost per reservatie.

Enterprise - Rent A Car

“Tunity neemt al onze zorgen over de marketingactiviteiten weg.”

Bert Vangramberen, Marketing Manager Enterprise Rent-A-Car

Sterke, digitale aanpak die als pitstop de gehele marketing aanpakt

Als een geoliede machine in de pitstop werkten we aan de verschillende aspecten van de customer journey. We pakten hun Google ads aan en verlaagden de kost voor een reservatie op twee maanden tijd met 350 procent. We ontwierpen en werkten doordachte content uit die de doelgroep aansprak, ondersteund met gerichte advertenties om het bereik te verhogen. We lanceerden de klant op nieuwe sociale netwerken en zorgen ook daar voor consistente content.

Het resultaat? Geregeld volledig uitverkocht waardoor Enterprise blijft groeien en nieuwe wagens moet inkopen om de verhuur te kunnen volgen.

DE TOEKOMST

Sociale media op de Belgische kaart

Voor Enterprise Rent-A-Car bestonden er nog geen Belgische kanalen. Daarom lanceerden we zowel hun Facebook-pagina in 2 talen alsook hun LinkedIn-kanaal. We werken maandelijkse contentkalenders uit, plannen de juiste content in op het juiste moment en via het juiste kanaal en blijven optimaliseren. Dit alles staken we ook in een mooi, digitaal dashboard zodat de klant het kan opvolgen wanneer hij dat wenst.