Van de fundamenten tot de bouwstijl: wij bepaalden een nieuwe richting voor bouwbedrijf Stessens, en bouwden steen voor steen aan een nieuwe website, een ijzersterk Enterprise Resource Planning-systeem (ERP), en een strategie die klaar is voor een duurzame toekomst.

Stessens is een toonaangevende speler in bouwend Vlaanderen. De bouwexpert bouwt en verbouwt op een hoogwaardige, duurzame én energiezuinige manier. Met 40 jaar ervaring op de teller weet Stessens wat haar klanten écht bezighoudt. Daarom koos het voor een nieuwe start op digitaal vlak. Wij bouwden samen aan een kwalitatieve totaalervaring in het bouwproces, met vooruitstrevende methodes en een op maat gemaakte tool.

 

bouwbedrijf stessens case
DE NODEN

Ijzersterke, strategische fundamenten

Vooruitstrevend, toonaangevend en zorgeloos: de kernwaarden van Stessens spreken voor zich. Geen wonder dat dit bouwbedrijf op zoek ging naar een partner die hen op een duurzame manier helpt groeien. Stessens snakte naar strategische kennis, gecombineerd met technische ervaring in processen en complexe tools. Mét oog voor design en een optimale user experience (UX). Wij startten vanaf 0, en gingen samen met een aantal key players op zoek naar de kern. 

bouwbedrijf stessens strategie case
ONS TRAJECT

Een knap staaltje vakmanschap

De prioriteit op onze agenda? Alle neuzen in dezelfde richting krijgen. Stessens biedt een totaalervaring in haar realisaties, maar miste de nodige methodes en tools om intern zo efficiënt mogelijk te werken. Wij focusten op de noden van de eindklant, en creëerden zo een bundel van noodzakelijke features die elke wens vervult. 

Het spreekt we voor zich dat we elkaar daarom eerst écht goed moesten leren kennen. We ontdekten de fundamenten van de merkpersoonlijkheid, en bouwden een stevige muur om die basis te faciliteren. Die muur werd opgebouwd met een ERP-systeem dat exact biedt wat Stessens nodig heeft: een platform om het volledige team in harmonie te laten werken. 

proces case bouwbedrijf stessens

Ook de façade werd onder handen genomen. We ontwikkelden een splinternieuwe website, conform de gebruikerservaring van de belangrijkste personae. Die klantbeleving trekken we door met doelgerichte marketing. We creëerden de ideale funnel om bezoekers vlekkeloos te converteren in kwalitatieve leads. 

Stessens Website
DE TOEKOMST

Premium ervaring voor (ver)bouwers

Teamwork makes the dream work. Of hoe zeggen ze dat ook weer? Met onze waterdichte en marktconforme strategie stemden we de interne werking van Stessens beter af. De combinatie met een dynamisch en makkelijk uit te breiden ERP zorgt ervoor dat de teamleden van dit bouwbedrijf minder tijd verliezen aan manueel, administratief werk. Miscommunicatie werd gereduceerd en fouten zijn geminimaliseerd. 

bouwbedrijf stessens case marketing

Het bouwbedrijf heeft nu alle ruimte om zich volledig in te zetten op eindklanten en hun noden. De gloednieuwe website en opgefriste marketingstrategie vereenvoudigen de funnel, en leggen de focus op conversie en uniformiteit over het volledige proces. Eén ding is zeker: Stessens is nog sterker in datgene waar ze écht in uitblinken: bouwen in vertrouwen.