Development

Overtuigende, functionele en relevante digitale oplossingen

We weten het allemaal: het bouwen van je website, app of ERP neemt veel tijd en denkwerk in beslag. Wij nemen het uit handen, met een eenvoudig en bewezen proces. Zo creëren we een premium oplossing die echt bij je past. Een website die je merk een branding boost bezorgt en je ideale klanten aantrekt als een magneet. Software die je bedrijfsprocessen aligneert en optimaliseert. Of een applicatie die inhaakt op elk micro-moment van jouw doelpubliek. 

Een klantgedreven oplossing waarop je kan rekenen

De allerbelangrijkste stakeholder in het proces? Dat is jouw ideale klant. Daarom denken, communiceren en ontwikkelen we vanuit een customer-first approach. Zo creëren we creatieve en kwaliteitsvolle producten, voorbereid op eventuele verschuivingen in de markt. De vorm, look en doelstelling bepalen we tijdens een strategisch traject, waarin de noden van de eindconsument centraal staan. 

En jij? Jij kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in de digitale sector. Zoveel ervaring betekent dat wij als geen ander weten welke tools, processen en andere digitale creaties nodig zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Dat zeggen ook onze klanten. 

Onze samenwerking is dus een investering die rendeert: het levert je betere leads op, ondersteunt je sales team en trekt de beste medewerkers aan. Omdat we elk project zorgvuldig aanpakken met professionals pur sang:

  • Dedicated project manager
  • Senior developer(s)
  • UX & UI-expert 
  • Conversiespecialist
Tunity Development Geel Sandro
Tunity Development Geel

Kant en klaar development, maar op maat

Ons ervaren team beseft wat de echte waarde van jouw tijd betekent. Daarom bieden we geen standaard pakketten aan, maar presenteren we een kant-en-klaar plan op basis van uitgebreid onderzoek en jarenlange ervaring. We leerden dat we voor het bouwen van een superieure website elk van de volgende ingrediënten nodig hebben:

website design tunity

Visuele aantrekkingskracht

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Ook jouw klant neemt onmiddellijk een beslissing over de geloofwaardigheid van je bedrijf, je merk of je producten wanneer ze je website of applicatie zien. Wij zorgen voor de looks, en een betrouwbaar ontwerp.

tunity development experience

Gebruiksgemak en ervaring

Op eender welke digitale tool moet de gebruiker de waardevolle inhoud gemakkelijk terugvinden. Wij werken hard aan het plannen en bouwen van sites die intuïtief, eenvoudig en gemakkelijk navigeerbaar zijn zodat je gebruiker het gevoel krijgt dat hij écht op de juiste plek terechtgekomen is.

development tunity kwaliteit

Hoge kwaliteit en optimale inhoud

Een superieure website heeft een duidelijke, overtuigende en beknopte inhoud met een sterke call to action. Wij zorgen er samen met jou voor dat de inhoud goed geschreven is, geoptimaliseerd voor zoekmachines en ontworpen is met je bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd.

conversiegericht development tunity

Conversiegericht op bedrijfsniveau

Zonder ultieme doelstelling, geen functionele website. Daarom bepalen we in een vroeg stadium hoe die conversie er voor jouw website uitziet. Een formulier ingevuld, telefoontje gepleegd of product gekocht? Dit staat centraal gedurende het hele proces. Van ontwerp en copy tot codering en marketing. Zo creëren we het primaire hulpmiddel voor de groei van jouw bedrijf.

funnel development tunity

Geoptimaliseerde funnel

Elke goede website heeft veel kwaliteitsverkeer nodig om de salesfunnel continu te vullen. Een must-have voor een hoger kwaliteitsniveau. Daarom stellen we een doorlopend digitaal marketingplan op dat zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing, e-mailmarketing en veel meer omvat. Helemaal op maat van jouw doelgroep.

Relevante blogberichten

Yanne digital marketing intern
General

Tunity: jouw strategische partner, mijn geweldige leerschool!

Hey! Mijn naam is Yanne, studente Digital Media Manager (Communicatiemanagement) van de Thomas More hogeschool in Mechelen. Mijn stage bij Tunity is de laatste stap

Ontdek meer »
Thoughts

Tunity Thoughts: nieuwe app Clubhouse gooit social media over andere boeg

Clubhouse is de nieuwste app in socialmedialand. Het sociaal medium is disruptief op heel wat manieren: het focust op audio en is momenteel enkel verkrijgbaar

Ontdek meer »