Digitale marketing

Betere leads en meer sales met machtige marketing

Gedreven ondernemers, gevestigde KMO’s en internationale mastodonten. Ze hebben minstens één ding gemeen: hun onderneming moet groeien. Kost wat kost.

Wij onderzoeken de markt en gaan op zoek naar een duidelijke productvalidatie. Zo creëren we een gepaste oplossing op maat. Van doordachte inbound marketing tot technische SEO optimalisaties, en van SEA campagnes tot de volledige rebranding van je product of dienst.

Tijd voor groei en consolidatie

Tunity begeleidt start-ups, kleine en grote ondernemingen met een duidelijk groeitraject. Daarbij focussen we ons op de bestaande noden en bieden we hier de gepaste oplossing voor. Dankzij onze oplossingen realiseer jij meer groei, bereik je meer klanten en verhoog je je verkoopcapaciteit. Wij zorgen voor antwoorden en de bijhorende resultaten. Onze strijdlustige, nederige en resultaatgedreven mensen vormen de geheime marketing saus. 

digitale marketing tunity

Een KPI-gedreven strategie op maat van de customer journey van je klant

Jouw ideale klant is op zoek. De vraag is of ze jou zullen vinden. Wij creëren een KPI-gedreven groeitraject. Wat dat betekent? Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij bijten ons vast in jouw doelstellingen. Zo verschijn jij boven de concurrent. Op Google, social media én in de gedachten van je persona. We verzamelen insights, spelen kort op de bal en houden je op de hoogte van veelbelovende trends en bewezen tactieken. 

Customer journey - Tunity

Survey: Anticiperen in tijden van Corona

Ben jij een ondernemer en wil je meewerken om andere ondernemers te helpen in tijden van Corona? Vul dan onze korte survey in.

Dit neemt slechts 5min van je tijd in beslag!

Voor elke ingevulde survey storten we integraal €5 aan het goede doel. Werk je mee aan een telefonisch interview? Dan verhogen we dat bedrag met nog eens €10.De toekomst voorspellen is praktisch onmogelijk. Op de toekomst anticiperen? Perfect haalbaar, althans als je de handen in elkaar slaat met andere gepassioneerde ondernemers die hun best practices en lessons learned uit bestaande crisissituaties evalueren en optimaliseren. Om zich samen te wapenen met relevante ervaringen, data en business-instinct om toekomstige crisissituaties de baas te kunnen