Content marketing

Wat is content marketing?

Contentmarketing is een strategische marketingaanpak gericht op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content om een duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden – en uiteindelijk om winstgevende actie van klanten te stimuleren.
Waardevolle content moet de kern van jouw marketing zijn, de tijd wanneer je teksten volpropt met keywords om op die manier “goed te scoren in Google” is helaas voorbij.

Daarom zetten alle toonaangevende merken vandaag de dag in op een goed doordachte content marketing strategie waarbij ze hun producten of diensten presenteren via relevante en bruikbare content. Op die manier presenteren ze hun voordeel aan prospects en klanten die op zoek zijn naar de oplossing en verspillen ze hun tijd niet aan degene die hier niet om vragen.

Uit ons onderzoek blijkt dat verreweg de meeste marketeers content marketing gebruiken. In feite wordt het door veel vooraanstaande organisaties in de wereld gebruikt, waaronder P & G, Microsoft, Cisco Systems en John Deere. Het is ook ontwikkeld en uitgevoerd door kleine bedrijven en de betere agentschappen. Waarom? Omdat het werkt!

Start vandaag nog met content marketing.

Hoe wij een content marketing strategie uitwerken

Succesvolle marketing is onmogelijk zonder een goede contentstrategie. Advertenties werken niet wanneer dit niet wordt ondersteund door een sterke content strategie.

We helpen u een solide Content-strategie voor uw bedrijf op te bouwen en deze af te stemmen op al uw digitale marketingactiviteiten, evenals inhoud te maken, te verspreiden en een blogplatform in te stellen dat bezoekers omzet in leads.

Tunity. Jouw partner in 
social media marketing.
digitale marketing
development
bedrijfsstrategie
design