Inbound marketing

Wat is inbound marketing en hoe kan inbound marketing mijn bedrijf helpen?

Wat is inbound marketing?

Inbound marketing is gericht op het aantrekken van klanten via relevante en nuttige content en het toevoegen van waarde in elke fase van de buyers-journey van je klant. Met inbound marketing vinden potentiële klanten u via kanalen zoals blogs, zoekmachines en sociale media.

In tegenstelling tot de traditionele marketing hoeft inbound marketing niet te vechten voor de aandacht van potentiële klanten. Door inhoud te creëren die is ontworpen om de problemen en behoeften van je ideale klanten aan te pakken, trek je gekwalificeerde prospects aan en bouw je vertrouwen en geloofwaardigheid op voor je bedrijf.

De inbound marketing methodology

inbound marketing Tunity

Wat Tunity voor jou kan doen

  • Analyse van je huidige inbound marketing-strategie

Wij helpen je graag met het beoordelen en analyseren van je huidige inbound marketing-strategie, doen een audit van je website, Facebook & LinkedIn advertenties. Daarnaast bespreken we met plezier de mogelijkheden om je huidige status te verbeteren.

  • Beheren & onderhouden van je inbound marketing

We brengen een totale zichtbaarheid naar je huidige inbound marketing opzet en zorgen dat je een actueel beeld krijgt van het hele verkoopprocces. Van bezoeker tot klant, wij brengen het in kaart en tonen het je in detail op een mooi visueel dashboard.

  • Verhogen van je leadgeneratie in zowel kwaliteit als kwantiteit

Op zoek naar een manier om je sales funnel aan te vullen met kwalitatieve leads? We bouwen de nodige landingspagina’s, activeren conversiegerichte formulieren, programmeren de nodige pop-ups en conversie trackers om in no-time de leadgeneratie te verhogen.

  • Opzetten van je Facebook & LinkedIn advertenties in functie van je inbound marketing

We zijn specialisten in het opzetten en verbeteren van je Facebook & LinkedIn advertenties. Wil je meer trafiek vanuit Sociale Media? Dan zorgen wij voor de gepaste converterende designs, budgetverdeling, custom audiences en timing voor je advertenties. Gestaafd met data en uiteraard gericht naar jouw ideaal doelpubliek.

Waarom Tunity voor je inbound marketing strategie?

Wij zijn een Hubspot-gecertificeerd Inbound Marketing-partner met de focus op resultaat van onze klanten. We hebben de methodologie van inbound marketing, lead generatie, content marketing &  growth driven design gecombineerd met de nieuwste tools en advertentietechnieken om de time-to-market drastisch te verbeteren. Vetrouw op ons bij de opzet van je inbound marketing en het bezorgen van de verwachte resultaten voor uw bedrijf!