De dokter van bedrijven

Maak kennis met Luca Cardella

Niet zomaar een geneesheer, maar eentje die gespecialiseerd is in bedrijven. Luca Cardella -onze CEO, motivator en inspirator- wordt al eens de ‘Dokter van Bedrijven’ en soms zelfs de Belgische Steve Jobs genoemd. Hij onderzoekt de symptomen, stelt de juiste diagnose en schrijft voorschriften uit. En de behandeling? Die neemt ons team specialisten op zich. Welkom bij Tunity! Jouw strategische partner.

dokter van bedrijven luca

>150

Multinationals & KMO's

Over de jaren begeleidde Luca meer dan 150 bedrijven naar de top. Van KMO en scale-up tot multinationals. 

15

Jaar vol groei

Met maar liefst 15 jaar ervaring in skills kennis en passie op de teller weet Luca héél goed waarover hij het heeft. 

>2000

Mensen met een missie

Meer dan 2000 mensen sloegen erin hun visie te vertalen naar de realiteit. Ondernemers, managers en werknemers. 

Al sinds zijn kindertijd geniet Luca van dynamische experiences, groeiprocessen en uitvindingen die de wereld verbeteren. Vandaag, na het begeleiden van meer dan 150 bedrijven (van KMO en scale-up tot multinationals) en meer dan 2000 mensen (Ondernemers, managers, werknemers, VIP’s) in hun strategische plannen, streeft hij naar transformatie, groei en excellentie. Een intense opdracht, waar hij elke dag met heel veel passie aan werkt. Gisteren, vandaag én morgen.

Strategische groei gaat veel verder dan een verhoging van je omzet. Het gaat over intense connectie, ultieme user experiences en een grondige kennis van de markt. Die onderzoek ik, en schrijf ik uit, helemaal op maat.

Luca Cardella, Dokter van Bedrijven

Exclusieve one-on-one

Ben jij een bedrijf dat serieus wilt uitpakken? Goed nieuws. Je hebt nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor een exclusieve one-on-one met Luca. Tijdens een strategische workshop onderzoekt hij de kern van je kwaaltjes, maar heeft hij ook een directe oplossing voor je klaar. Eentje die wij maar al te graag voor jou uit handen nemen.

 

Na een grondige analyse selecteren wij een tiental bedrijven die in aanmerking komen voor een vrijblijvende strategische workshop met Luca. 

Claim jouw gratis kick-off met onze ‘Dokter van Bedrijven’

We bespreken je grootste pijnpunten, kijken samen naar de remedies van morgen en werken een behandelingsplan uit, helemaal op maat van jouw bedrijf en je ideale klant.