KMO-portefeuille

Wist je dat wij een erkend dienstverlener zijn van de kmo-portefeuille? Dat betekent dat je voor onze strategische en adviserende diensten recht hebt op financiële steun van de Vlaamse Overheid, omdat we de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren met onze oplossingen.  

Als strategische partner zijn we namelijk jouw eerste aanspreekpunt voor elk aspect van je groeiende onderneming. Van interne processen en skills tot digitale tools en all around creatieve oplossingen. Ons team strategische experts onderzoekt de markt, presenteert een strategisch plan op maat en adviseert je grondig over de slimste stappen om jouw bedrijf de boost te geven die het verdient. 

Investeer in je toekomst bij Tunity, en laat de Vlaamse Overheid je een handje helpen met een bedrag van maximum €7.500.

Ons KMO Dienstverleningsnummer is: DV.A229285

Meer informatie, of direct je premie aanvragen?
Dat kan eenvoudig op www.kmo-portefeuille.be

Survey: Anticiperen in tijden van Corona

Ben jij een ondernemer en wil je meewerken om andere ondernemers te helpen in tijden van Corona? Vul dan onze korte survey in.

Dit neemt slechts 5min van je tijd in beslag!

Voor elke ingevulde survey storten we integraal €5 aan het goede doel. Werk je mee aan een telefonisch interview? Dan verhogen we dat bedrag met nog eens €10.De toekomst voorspellen is praktisch onmogelijk. Op de toekomst anticiperen? Perfect haalbaar, althans als je de handen in elkaar slaat met andere gepassioneerde ondernemers die hun best practices en lessons learned uit bestaande crisissituaties evalueren en optimaliseren. Om zich samen te wapenen met relevante ervaringen, data en business-instinct om toekomstige crisissituaties de baas te kunnen