Jouw partner 

in onderwijs

Ook als onderwijsinstelling, student of docent met een missie heb je recht op een vliegende start. Wij zetten onze schouders onder jouw project, met garantie op succes. 
WAT WE DOEN

Opleiden, innoveren en creëren 

voor toekomstig talent

Als er iets is waar we bij Tunity in geloven dan is het wel de kracht van experience. Beleven en experimenteren om er uiteindelijk van te leren, altijd gestaafd met data en onderzoek. Wanneer kennis en innovatie samenkomen ontstaat elke keer weer een stukje magie. Dat ambiëren we niet alleen voor onszelf, maar streven we ook na voor elk van onze klanten en projecten. Martin Hinoul, innovatie-expert en de mentor van Tunity bezielers, Luca en Fabio, speelde daarin een grote rol. “Alles draait rond kennis”, zegt hij. Geen wonder dat we als eerste in de rij staan om ook onze stempel te kunnen zetten op het onderwijs van vandaag en morgen.

tunity opleiding gastcollege

Gastcollege & opleiding

Tunity zit vol met toptalenten van elke expertise. Die delen maar al te graag hun kennis, ook in het onderwijs. Van gastcolleges tot de uitbouw van volledige opleidingen.

tunity stage onderwijs

Stages & aanwerving

Wij weten maar al te goed dat motivatie, passie en goesting vooral in het onderwijs aanwezig is. Daarom werken we graag samen met stagiaires én werven we ze nog liever aan na afloop!

tunity marketing onderwijs

Digitale marketing

Ook het onderwijs heeft soms nood aan een digitale boost. Die voorzien wij met hart en ziel. We creëeren een complete digitale strategie of werken een tijdelijk project uit. Mét meetbaar resultaat. 

tuniy development onderwijs

Website development

Scholen van eender welk kaliber hebben een website nodig. Die bouwen wij met de grootste precisie. Bovendien zorgen we voor een goede vindbaarheid en eenvoudig beheer.

VOOR WIE WE HET DOEN

Onze paradepaardjes

OPLEIDING Case

University College Leuven-Limburg

Een compleet nieuwe opleiding met potentieel voor de toekomst

Wat Tinder, Netflix en marketing met elkaar te maken hebben? Dat leerden wij de studenten van UCLL tijdens onze home made interactieve workshops en opleidingsdagen. Zo gaven wij mee vorm aan de nieuwe opleiding ‘postgraduaat digital marketing’.

DIGITALE MARKETING CASE

Sport- en Handelsschool Turnhout

Een digitaal marketingproject met meetbaar resultaat 

 

When offline meets online, dan creëer je magie! En dat deden we ook voor de Sport- en Handelsschool in Turnhout. We gaven hen digitale ondersteuning voor de inschrijvingen van nieuwe leerlingen en voor de opendeurdag. Wat we precies deden, en hoe we dat gedaan hebben ontdek je hier!

MVO SHT
a piece of mind
EDUCATIEVE CONTENT

A Piece of Mind campagne

 

Een duwtje in de rug bij jongeren met psychische of financiële moeilijkheden

We ondersteunden de A Piece of Mind campagne van Jeugdhuis Lodejo uit Lochristi, waarmee ze iedereen uitdagen om uit hun puzzel-comfortzone te treden met een puzzel uit plexiglas. Om bewustzijn te creëren rond de weerslag van de corona-lockdown op het welzijn van jongeren.

HOE WE HET DOEN

De ontwikkeling

van concepten en tools