Een droombruiloft met Brides: wij ontwikkelden een allesomvattend platform voor verloofde koppels, en zetten samen de eerste stap in de revolutie van het trouwlandschap.
Bouwbedrijf Stessens
Wedding planning als nooit tevoren

Geen online gids voor bruiden zoals je al zo vaak zag, maar de sterkste speler in het Belgische trouwlandschap én verder. Brides wil wereldwijd verloofde koppels een handje toesteken met een allesomvattend platform, proactief advies en héél veel inspiratie. Met een strategische oefening, design expert en een aantal technische hoogstandjes organiseert iedereen binnenkort het trouwfeest van hun dromen.

De ideale match

Wedding planners gaan meestal uit van wat ze al kennen, en trekken hun spectrum bijgevolg vaak niet voldoende open. Veel te veel, of net iets te weinig. Te bombastisch, of niet helemaal wat je je erbij had voorgesteld. De kern van het probleem blijft altijd hetzelfde: de bruiloft is niet voldoende aangepast aan de klant. Meer nog. Trouwende koppels draaien zich te vaak naar ‘hoe het is’, terwijl er duizenden mogelijkheden op maat zijn die het proces makkelijker én aangenamer maken.

De oprichter van Brides besefte maar al te goed dat de mooiste dag van je leven organiseren alleen maar kan met een allesomvattend platform. Een platform dat informeert, activeert en faciliteert, door de ideale match te vinden tussen trouwende tortelduifjes en unieke handelaars. Een droom? Tot nu. Wij gingen aan de slag, en creëerden samen met onze klant een nieuwe realiteit.

DE NODEN
Creatieve Oplossingen
HET PROCES
kant-en-klaar digitaal plan
Een liefde voor strategie

De Google van de trouwsector word je niet zomaar. Dat vraagt strategische kennis, UX/UI expertise én diepgaande ontwikkelingskennis, zowel op front- als backend niveau. Soms zelfs een beetje psychologie, om echt het allerbeste resultaat op tafel te toveren.

Voor elk nieuw product starten we met een strategische denkpiste. We bestudeerden de markt tot in het kleinste detail. Van persoonlijkheden tot customer journeys en merkbelevingen. Ook bestaande platformen namen we onder de loep. We vergeleken alle spelers op de markt, en ontdekten met welke uitdagingen deze nog te maken krijgen. Zo creëerden we een strategisch plan op elk vlak.

Van droom naar realiteit

We startten met het design. Een trouwplatform smeekt om een persoonlijke sfeer. Onze experten toverden in no-time een visuele parel, met een geweldige gebruikservaring voor vrouwen én mannen. Nog geen vijf weken na onze kick-off stonden we al paraat voor ontwikkeling. Dat werd een flexibel proces, waarin we continu klaar waren voor technische optimalisaties en inhoudelijke aanpassingen op basis van potentiële marktverschuivingen.

En nu? Nu moeten toekomstige bruiden en bruidegommen nog héél even wachten. Wij plannen momenteel de vermarkting in vier landen in. Dat doen we met verschillende growth hacking technieken, gericht op merkbekendheid én conversie.

Creatieve oplossingen
HET RESULTAAT
kant-en-klaar digitaal plan
Het trouwen van de toekomst

Vandaag staat er een uniek trouwplatform klaar, waar we écht trots op mogen zijn. Hier vinden trouwers, wedding planners en handelaars datgene waar ze allemaal van houden: een huwelijk vol liefde, tot in de puntjes georganiseerd. Met Brides zetten we een prachtig staaltje teamwork op de kaart, met state-of-the-art technologieën, strategische keuzes en een superieur design. Allemaal op basis van de noden van de markt, en alles wat de gebruiker écht verwacht. Yes, I do!