Remote Structure in tijden van het Coronavirus.

In een crisisperiode als deze, waarin iedereen die kan verplicht thuis moet werken is het uiterst belangrijk om contact te houden met je collega’s, klanten & werkgever. Wat niet altijd een makkelijke opdracht is, omdat je niet zoals op kantoor iedereen per direct kan aanspreken. Gelukkig zijn er heel wat online tools om de communicatie in goede banen te leiden, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt op welk moment & dat je bedrijf niet in “lock-down” dient te gaan.

Jouw efficiente werkomgeving start hier.

Voorkom omzetverlies met een efficiënte remote structure.

Een efficiënte remote structuur zorgt er voor dat de volledige bedrijfsvoering kan blijven bestaan. Dat alle werknemers de juiste tools handteren en hier snel mee aan de slag kunnen gaan. 

Waarom Tunity als remote structure partner?

Tunity is gespecialiseerd in de transformatie en gezond houden van bedrijven. Tijdens de onboarding helpen we jou en je bedrijf of team met het efficient verder zetten van de bedrijvigheid. 

Dit doen we aan de hand van 4 concrete vragen.

 1. Wat kan jij als bedrijf doen, om tijdens de Corona-interval te blijven draaien op een efficiëntie manier?

 2. Welke tools moet je dringend inzetten, en hoe moet je ze bedienen?

 3. Hoe optimaliseer je de processen, op zeer korte tijd, om engagement hoog te houden?

 4. Het allerbelangrijkste: hoe voorkom je omzetverlies, en zorg je voor consolidatie om toch extra omzet te genereren?

Op deze vraagstukken, biedt Tunity oplossingen. Wij gebruiken zulke technieken, en tactieken, enkel voor bedrijven in volle transformatie. Aangezien er drastische maatregelen worden genomen, en wij ook aan de economische gezondheid moeten denken, bieden wij ook versnelde oplossingen aan, om bedrijven gezond in leven te houden.

Tunity is gespecialiseerd in de transformatie en gezond houden van bedrijven. Wat kan jij als bedrijf doen, om tijdens de Corona-interval te blijven draaien op een efficiëntie manier? 

Remote Structure

Een efficiënt remote traject in 3 dagen.

Hoe ziet jouw remote structure traject er uit?

We ondersteunen je van begin tot einde zodat je snel en professioneel te werk kan gaan. Dat doen we op 3 korte maar krachtige dagen. Na deze 3 dagen zal jij en je team volledig remote kunnen werken én op een zéér gestructureerde manier.

1.

Dag 1: Online workshop (Analyse)

Alle noden worden gestructureerd in kaart gebracht. We analyseren je huidige workflows en adviseren de juiste processen die genomen moeten worden. Dit in een handig delivery document.

2.

Dag 2: Tools & programma's (Integratie)

De juiste tools en programma's die nodig zijn om je processen te activeren worden geïntegreerd. Daarbij kijken we ook naar degene die je vandaag gebruikt en welke die je beter vermijdt. 

Elke tool wordt uitgebreid uitgelegd en gepresenteerd.

3.

Dag 3: Uitrol elastische omgeving & structuur (Activatie)

Samen met de juiste stakeholders zitten we gemiddeld 20min samen of houden we een call waarbij we de elastische omgevingen en structuur in kaart brengen.

We voorzien een doordacht framework voor de medewerkers om met de juiste tools om te gaan en een hoge efficiëntie te behalen.

Prijs met KMO-portefeuille: € 2100.

Wat zit er concreet in?

 • 3 dagen intensieve bedrijfsstrategie.

 • Analyse van huidige workflows.

 • Advies omtrent de juiste processen.

 • Integratie juiste tools.

 • Gedetailleerde uitleg per tool.

 • In kaart brengen van de ideale elastische omgeving.

 • Framework voor medewerkers

Interesse? Vul onderstaande formulier in en wij helpen je snel met een efficiënte remote structure.