Remote structure in tijden van het coronavirus

In een crisisperiode als deze, waarin iedereen die kan verplicht thuis moet werken, is het uiterst belangrijk om contact te houden met je collega’s, klanten en werkgever. Wat niet altijd een makkelijke opdracht is, omdat je niet zoals op kantoor iedereen meteen kan aanspreken. Gelukkig zijn er heel wat online tools om de communicatie in goede banen te leiden, zodat je precies weet wat en op welk moment er iets van je verwacht wordt en dat jouw bedrijf niet in lockdown dient te gaan.

Jouw efficiënte werkomgeving start hier.

Voorkom omzetverlies met een efficiënte remote structure

Een efficiënte thuiswerkstructuur of remote structure zorgt ervoor dat de volledige bedrijfsvoering kan blijven bestaan. Dat alle werknemers de juiste tools hanteren en hier snel mee aan de slag kunnen gaan. 

Waarom Tunity als partner voor thuiswerkstructuur?

Tunity is gespecialiseerd in de transformatie en het gezond houden van bedrijven. Tijdens de onboarding helpen we jou en je bedrijf of team met het efficiënt verderzetten van de bedrijvigheid. 

Dat doen we aan de hand van 4 concrete vragen.

 1. Wat kan jij als bedrijf doen om tijdens de coronacrisis op een efficiënte manier te blijven draaien?

 2. Welke tools moet je dringend inzetten en hoe moet je ze bedienen?

 3. Hoe optimaliseer je de processen, op zeer korte tijd, om engagement hoog te houden?

 4. Het allerbelangrijkste: hoe voorkom je omzetverlies, en zorg je voor consolidatie om toch extra omzet te genereren?

Op die vraagstukken biedt Tunity oplossingen. Wij gebruiken zulke technieken en tactieken enkel voor bedrijven in volle transformatie. Aangezien er drastische maatregelen genomen worden, en wij ook aan de economische gezondheid moeten denken, bieden wij ook versnelde oplossingen aan, om bedrijven gezond en in leven te houden.

Tunity is gespecialiseerd in de transformatie en het gezond houden van bedrijven. Wat kan jij als bedrijf doen, om tijdens de coronacrisis op een efficiënte manier te blijven draaien? 

Remote Structure

Een efficiënt remote traject in 3 dagen

Hoe ziet jouw thuiswerkstructuurtraject eruit?

We ondersteunen jou van begin tot einde zodat je snel en professioneel te werk kan gaan. Dat doen we op 3 korte, maar krachtige dagen. Na die 3 dagen zullen jij en je team volledig remote kunnen werken én dat op een zéér gestructureerde manier.

1.

Dag 1: online workshop (analyse)

Alle noden worden gestructureerd in kaart gebracht. We analyseren je huidige workflows en adviseren de juiste processen die genomen moeten worden. Dit komt in een handig delivery document.

2.

Dag 2: tools & programma's (integratie)

De juiste tools en programma's die nodig zijn om jouw processen te activeren, worden geïntegreerd. Daarbij kijken we ook naar degene die je vandaag gebruikt en welke je beter vermijdt. 

Elke tool wordt uitgebreid uitgelegd en gepresenteerd.

3.

Dag 3: uitrol elastische omgeving & structuur (activatie)

Samen met de juiste stakeholders zitten we gemiddeld 20 minuten samen of houden we een call waarbij we de elastische omgevingen en structuur in kaart brengen.

We voorzien een doordacht framework voor de medewerkers om met de juiste tools om te gaan en een hoge efficiëntie te behalen.

Prijs met KMO-portefeuille: € 2100.

Wat zit er concreet in?

 • 3 dagen intensieve bedrijfsstrategie.

 • Analyse van de huidige workflows.

 • Advies omtrent de juiste processen.

 • Integratie van de juiste tools.

 • Gedetailleerde uitleg per tool.

 • In kaart brengen van de ideale elastische omgeving.

 • Framework voor medewerkers.

Interesse? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je snel met een efficiënte remote structure.