Ontdek de Supersona van jouw bedrijf

De coronacrisis is hét gespreksonderwerp sinds het begin van 2020. Je kan er niet omheen. Je ziet en hoort het op straat, in de winkel, op het nieuws, en overal waar je gaat. Iedereen, zowel particulieren als bedrijven, zijn gegrepen door het virus dat de wereld, en de economie, op z’n gat legde. 

De gevolgen van deze lockdown voor de economie worden stilaan duidelijk. Bedrijven moeten sluiten of krijgen te maken met grote financiële problemen. Andere bedrijven slaan het dan weer over een heel andere boeg en zijn volop bezig met zich voor te bereiden voor de toekomst.

Want wat komt er eigenlijk na corona, wanneer we leven in het nieuwe normaal? Daar kan jij je maar best op voorbereiden! Weten wat jouw Supersona als ondernemer is, is al een stap in de goede richting. Zo leer je jezelf en jouw managementstijl in crisistijden beter kennen. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Wat is jouw Supersona?

Maar hoe houd jij je bedrijf overeind in tijden van crisis? Speel je razendsnel in op veranderingen of zet je een stapje terug om alles op een rijtje te zetten? De manier waarop je reageert, bepaalt de Supersona van jou als ondernemer.

supersona treasure seeker
supersona company next door

Super-wat?

Je Supersona geeft, aan de hand van verschillende eigenschappen, weer wat voor type bedrijf je bent. Tunity deed onderzoek naar welke verschillende types bedrijven er ontstaan zijn ten tijde van de coronacrisis en stelde zo de test ‘Wat is jouw Supersona?’ op.

Met het antwoord op een paar korte vragen kom je te weten wat jouw Supersona als ondernemer is. Bovendien geniet je van krachtige tips & tricks van onze experten. Zo ben je klaar voor de toekomst en ben altijd voorbereid op een crisissituatie als deze.

Lees ook onze blogpost over remote werken in tijden van corona.