01 augustus 2024

De factoren die de prijs van een WordPress website bepalen

Het bouwen van een WordPress-website is een slimme zet voor elk bedrijf. Of je nu net begint als ondernemer of al een gevestigde naam hebt, een professionele website is jouw visitekaartje online. In deze blogpost bespreken we de verschillende factoren die de kosten van een website bepalen.

Wat bepaalt de kosten van een website?

Kosten wat het kost een website?

It’s all in the design

Uniek versus sjabloonontwerp

Wil je echt opvallen? Dan kies je voor een op maat gemaakt design. Een uniek ontwerp vraagt meer tijd en creativiteit dan een bestaande template, maar het kan je branding en gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen. Die extra investering is het dus vaak dubbel en dik waard!

 

Grafische elementen

De prijs van je website hangt ook af van de grafische elementen die je wilt gebruiken. Denk aan logo’s, afbeeldingen, iconen, animaties en hover effects. Een simpele website met een paar statische beelden en een basislogo kost minder dan een interactieve site met geanimeerde iconen en complexe hover effects. You pay for what you get!

 

The bigger the better?

Eenvoudige one-pager

Perfect voor freelancers of kleine bedrijven die hun diensten kort en krachtig willen presenteren.

 

Uitgebreide websites

Bedrijven met meerdere producten of diensten hebben vaak verschillende pagina’s nodig, zoals “Over ons”, “Contact” en “Diensten”. Dit zorgt voor een overzichtelijke en gedetailleerde presentatie van alles wat je te bieden en te vertellen hebt.

 

More than meets the eye

Basisfunctionaliteiten

Denk aan contactformulieren, fotogalerijen en eenvoudige navigatie. De essentials voor een goede gebruikerservaring!

 

Geavanceerde functionaliteiten

E-commerce functies, boekingssystemen, klantportals en integraties met sociale media. Deze extra’s verhogen de kosten, maar maken je website een stuk veelzijdiger.

 

Dynamische pagina’s

Met dynamische pagina’s via ACF kun je eenvoudig blogs, realisaties, projecten, reviews, jobs, en meer beheren. Het opzetten en configureren van deze pagina’s vereist echter meer tijd en expertise, wat de kosten kan verhogen. Deze investering zorgt ervoor dat je content makkelijk kunt beheren en bijwerken, wat op de lange termijn tijd en geld bespaart.

 

Custom functionaliteiten

Niet alles kan met plug-ins worden opgelost. Onze developers zijn getraind om zelf code snippets te schrijven, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande plug-ins en zelf op maat gemaakte uitbreidingen kunnen leveren. Zo krijg je precies wat je nodig hebt!

 

Content that clicks

Tekst en beeldmateriaal

Het schrijven van pakkende content en het maken van professionele foto’s of video’s is een investering, maar het resultaat is een website die echt aanspreekt en indruk maakt.

 

SEO optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is essentieel voor de vindbaarheid van je website. Wij werken standaard met RankMath Pro, waarmee we optimale SEO kunnen bieden zonder extra kosten. Zo scoort jouw website hoog in zoekmachines en trek je meer verkeer aan.

 

Let's keep it running smoothly

Regelmatige updates

Het up-to-date houden van je content, beveiliging en software is essentieel. Regelmatige updates zorgen ervoor dat je website soepel blijft draaien en veilig is.

 

Technische ondersteuning

Geniet van doorlopende ondersteuning voor technische problemen of aanpassingen. Wij zorgen voor perfecte opvolging binnen de projectprijs tot 30 dagen na lancering. Deze service is volledig inbegrepen.

 

In het Nederlands, in English ou en français? Alles ist möglich!

Meertaligheid is voor veel bedrijven een grote investering. Bij Tunity hoeft dat niet zo te zijn. Dankzij ons partnership met Weglot kunnen we eenvoudig en betaalbaar meertalige websites bouwen zonder dat het je veel geld kost. C’est incroyable!

 

Met Weglot kun je:

  • Direct een account aanmaken via deze link.
  • Of onze hulp inschakelen om meertaligheid op je website te integreren.

 

Weglot zorgt voor een naadloze en efficiënte meertalige ervaring voor jouw websitebezoekers. Dankzij automatische vertalingen bespaar je tijd en geld, en bereik je een breder publiek zonder extra kosten.

 

Shop till you drop

Jouw website omtoveren tot webshop? Easy peasy lemon squeezy! Dankzij onze expertise in WordPress is het uitbreiden naar WooCommerce altijd een slimme zet. Hiermee maak je van je website eenvoudig een volwaardige webshop, zodat je je producten online kunt verkopen en je zakelijke bereik vergroot. Wij staan voor je klaar bij elke stap van dit proces, van de initiële set-up tot het optimaliseren van je e-commerce site voor maximale conversies.

 

How to save money

Geld besparen?

  • Start eenvoudig, groei geleidelijk: begin met een basiswebsite die de essentiële functies en content bevat. Naarmate je budget en behoeften groeien, kun je extra functionaliteiten toevoegen zoals geavanceerde grafische elementen, dynamische pagina’s of meertalige ondersteuning. Deze aanpak helpt de initiële kosten laag te houden en zorgt voor een flexibele groei van je website.
  • Gebruik bestaande designs: kant-en-klare designs zijn altijd goedkoper dan een volledig op maat gemaakt ontwerp. Je kunt ze eenvoudig aanpassen aan je huisstijl en zo flink besparen.
  • Creëer je eigen content: bespaar op kosten door zelf teksten te schrijven en foto’s te maken. Zorg er wel voor dat je teksten SEO-proof zijn om goed te scoren in zoekmachines. Geen zorgen, wij staan klaar om je te ondersteunen en advies te geven om ervoor te zorgen dat jouw content aan alle SEO-eisen voldoet!

The bigger picture: hosting en domeinregistratie

Hosting zonder problemen

Bij het plannen van je website is het belangrijk om ook de lange termijn kosten in overweging te nemen, zoals hosting en domeinregistratie. Tunity biedt extra diensten aan om ervoor te zorgen dat je website niet alleen een vliegende start maakt, maar ook blijft knallen.

 

Dit onderhoudscontract bevat:

  • Regelmatige updates van je website
  • Plug-ins en thema updates
  • Proactieve monitoring en optimalisatie tijdens de werkuren
  • Uptime en link monitoring
  • Notificaties wanneer de site down is
  • Database optimalisatie
  • Dagelijkse back-ups
  • Voorkomen van spam en malware
  • Wekelijkse opvolging

 

We werken samen met Combell, een gerespecteerde hosting provider, waardoor we beheer en registratie van domeinnamen soepel kunnen integreren. Als Combell-partner hebben we toegang tot hun uitstekende support en contactpersonen, zodat we aan alle behoeften van je bedrijf kunnen voldoen.

 

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met hosting en domeinregistratie? Neem contact met ons op.

 

Samen bouwen aan jouw online succes

Let's start to build

De kosten van een website hangen af van je specifieke wensen en behoeften. Bij Tunity snappen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we flexibele prijspakketten die perfect bij je passen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vorige
Volgende