OPLEIDINGEN

Als er iets is waar we bij Tunity in geloven dan is het wel de kracht van ervaring. Beleven en experimenteren om er uiteindelijk van te leren, altijd gestaafd met data en onderzoek. Wanneer kennis en innovatie samenkomen ontstaat elke keer weer een stukje magie. Dat ambiëren we niet alleen voor onszelf, maar streven we ook na voor elk van onze klanten en projecten. Martin Hinoul, innovatie-expert en de mentor van Tunity bezieler Fabio, speelde daarin een grote rol. “Alles draait rond kennis”, zegt hij. Geen wonder dat we als eerste in de rij staan om ook onze stempel te kunnen zetten op het onderwijs van vandaag en morgen.

Klanten meeting

"Learning is the single best investment of our time that we can make"

Creative marketing meeting
Creative marketing meeting

Opleiden, innoveren en creëren voor toekomstig talent

Als er iets is waar we bij Tunity in geloven dan is het wel de kracht van experience. Beleven en experimenteren om er uiteindelijk van te leren, altijd gestaafd met data en onderzoek. Wanneer kennis en innovatie samenkomen ontstaat elke keer weer een stukje magie. Dat ambiëren we niet alleen voor onszelf, maar streven we ook na voor elk van onze klanten en projecten. Martin Hinoul, innovatie-expert en de mentor van Tunity bezielers, Luca en Fabio, speelde daarin een grote rol. “Alles draait rond kennis”, zegt hij. Geen wonder dat we als eerste in de rij staan om ook onze stempel te kunnen zetten op het onderwijs van vandaag en morgen.

Creative marketing meeting
Creative marketing meeting
Pijl omhoog icoon

Opleidingen op maat

Verbeter je vaardigheden in marketing, strategie en design met praktijkgerichte trainingen die perfect aansluiten bij jouw professionele behoeften.

Hoed icoon

Gastcolleges

Tunity zit vol met toptalenten van elke expertise. Die delen maar al te graag hun kennis, ook in het onderwijs.

Klaar om te leren?

Contacteer ons