MARKETING

Gedreven ondernemers, gevestigde KMOā€™s en internationale mastodonten delen Ć©Ć©n cruciale ambitie: hun onderneming moet groeien. Voor elk van deze bedrijven ontwikkelen we een unieke, op maat gemaakte oplossing. Onze aanpak varieert van doordachte inbound marketing tot technische SEO-optimalisaties die zorgen voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast zetten we effectieve SEA-campagnes op en implementeren we gerichte lead generation strategieĆ«n die zorgen voor waardevolle klantcontacten. Elk aspect van onze dienstverlening is erop gericht om groei te stimuleren en je online aanwezigheid te versterken.

Analytics

"Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell"

Tijd voor groei en consolidatie

Tunity begeleidt start-ups, KMOā€™s en grote ondernemingen met een duidelijk groeitraject. Daarbij focussen we ons op de bestaande noden en problemen, waarvoor we de gepaste oplossing bieden. Dankzij onze oplossingen bekom jij meer groei, bereik je meer potentiĆ«le klanten en verhoog je jouw verkoopcapaciteit. Jij zit met vragen, wij zorgen voor antwoorden en de bijhorende resultaten. Onze strijdlustige en resultaatgedreven marketeers vormen de geheime marketingsaus en zorgen ervoor dat de mayonaise pakt.

Een KPI-gedreven strategie op maat van de customer journey van je klant

Jouw ideale klant is steeds op zoek. De vraag is alleen of ze jou (op het juiste moment) zullen vinden. Wij creƫren een KPI-gedreven groeitraject. Wat dat betekent? Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij bijten ons vast in jouw doelstellingen. Heb je nood aan een hoger bereik? Dan zorgen wij ervoor dat jij boven de concurrent verschijnt. Op Google, sociale media Ʃn in de gedachten van je persona. We verzamelen insights, spelen kort op de bal en houden je op de hoogte van veelbelovende trends en bewezen tactieken.

Marketeer

Let's fire up your marketing!