Development

Overtuigende, functionele en relevante digitale oplossingen

We weten het allemaal: het bouwen van je website, app of ERP neemt veel tijd en denkwerk in beslag. Wij nemen die last uit jouw handen, met een eenvoudig en bewezen proces. Zo creëren we een premium oplossing die echt bij je past. Een website die je merk een serieuze boost bezorgt en die als een magneet werkt voor jouw ideale klanten. We maken software die je bedrijfsprocessen aligneert en optimaliseert. Of bouwen een applicatie die inhaakt op elk micro-moment van jouw doelpubliek. 

Developer working Tunity

Een klantgedreven oplossing waar je op kan rekenen

De allerbelangrijkste stakeholder in het proces? Dat is jouw ideale klant. Daarom denken, communiceren en ontwikkelen we vanuit een customer-first approach. Zo creëren we creatieve en kwaliteitsvolle producten, voorbereid op eventuele verschuivingen in de markt. De vorm, look en doelstelling bepalen we tijdens een strategisch traject, waarin de noden van de eindconsument centraal staan. 

En jij? Jij kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in de digitale sector. Zoveel ervaring betekent dat wij als geen ander weten welke tools, processen en andere digitale creaties nodig zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Dat zeggen onze klanten ook.

Onze samenwerking is dus een investering die rendeert: het levert je betere leads op, ondersteunt je salesteam en trekt de beste medewerkers aan. Omdat we elk project zorgvuldig aanpakken met professionals pur sang:

  • Dedicated project manager
  • Senior developer(s)
  • UX & UI-expert 
  • Conversiespecialist
Tunity Development Geel Sandro
Development meeting Tunity

Op maat gemaakt kant-en-klaar development

Ons ervaren team beseft wat de echte waarde van jouw tijd is. Daarom bieden we geen standaard pakketten aan, maar presenteren we een kant-en-klaar plan op basis van uitgebreid onderzoek en jarenlange ervaring. We leerden dat we voor het bouwen van een superieure website elk van de volgende ingrediënten nodig hebben:

website design tunity

Visuele aantrekkingskracht

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Ook jouw klant neemt onmiddellijk een beslissing over de geloofwaardigheid van je bedrijf, je merk of je producten wanneer ze jouw website of applicatie zien. Wij zorgen voor een snelle site die meteen een betrouwbaar ontwerp en een imposante look toont.

tunity development experience

Gebruiksgemak en ervaring

Op eender welke digitale tool moet de gebruiker de meest waardevolle inhoud gemakkelijk terugvinden. Wij bouwen sites die intuïtief, eenvoudig en gemakkelijk navigeerbaar zijn zodat de eindgebruiker het gevoel krijgt dat hij écht op de juiste plek terechtgekomen is.

development tunity kwaliteit

Hoge kwaliteit en optimale inhoud

Een superieure website heeft een duidelijke, overtuigende en beknopte inhoud met een sterke call to action. Wij zorgen er samen met jou voor dat de inhoud goed geschreven is, geoptimaliseerd voor zoekmachines en ontworpen met jouw bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd.

conversiegericht development tunity

Conversiegericht op bedrijfsniveau

Zonder ultieme doelstelling is er geen functionele website. Daarom bepalen we in een vroeg stadium hoe die conversie er voor jouw website uitziet. Een ingevuld formulier, gepleegd telefoontje of verkocht product? Dit staat centraal gedurende het hele proces. Van ontwerp en copy tot codering en marketing. Zo creëren we het primaire hulpmiddel voor de groei van jouw bedrijf.

funnel development tunity

Geoptimaliseerde funnel

Elke goede website heeft veel kwaliteitsverkeer nodig om de salesfunnel continu te vullen. Een must-have voor een hoger kwaliteitsniveau. Daarom stellen we een doorlopend digitaal marketingplan op dat zoekmachineoptimalisatie (SEO), socialmediamarketing, e-mailmarketing en veel meer omvat. Helemaal op maat van jouw doelgroep.

Relevante blogberichten