Smarketing

Sales en marketing:
het perfecte huwelijk

Sales en marketing: het zijn twee aparte takken die vaak met elkaar geassocieerd of zelfs door elkaar gebruikt worden. Ze hangen dan wel nauw samen, maar als ze perfect gestroomlijnd zijn, vormen ze de perfecte klantenmachine: smarketing.

Smarketing Tunity

Geen excuses meer

Smarketing gaat erover de (potentiële) klant te geven wat hij op dat moment nodig heeft. Het is daarom van cruciaal belang om te weten in welk deel van de funnel de persoon zich op dat moment bevindt, én dat sales en marketing twee handen op één buik zijn.

Om je klant te begrijpen moeten beide teams in de eerste plaats elkaar begrijpen. Bestaat er enige onduidelijkheid over doelen of processen? Of leven er onrealistische verwachtingen over elkaar? Dan strooit dat roet in het eten. Smarketing veegt alle excuses van tafel. Door gezamenlijke targets te stellen zijn beide teams verantwoordelijk voor de resultaten. Dat creëert duidelijkheid, een sterker samenhorigheidsgevoel én respect. En raad eens? Dat levert je bedrijf alleen maar voordelen op. En raad nog eens? Ook hier kan Tunity jou bij helpen.

Smarketing manager
Tunity Marketing Geel

Meteen deals sluiten

Leads hebben nu interesse in jouw product of dienst, dus moet het smarketingdepartement ook nu in actie schieten. Neem je pas een week na het invullen van een formulier contact met mensen op? Dan kan dit fataal zijn. Hoe sneller leads gecontacteerd worden, hoe hoger de kans is om deals te sluiten. Daarom is het o zo belangrijk dat marketing en sales fuseren tot smarketing!

Visualisatie

We visualiseren de funnel van je binnenkomende leads en de fase waarin ze zich momenteel bevinden. Een clean dashboard geeft zoveel voldoening!

smarketing sales script

Sales script

Samen werken we aan een sterk sales script in lijn met jouw bedrijfsstrategie dat je prospects overtuigt. We optimaliseren ook bestaande flows.

smarketing contact

24u contact garantie

Opvolgen is cruciaal! Daarom garanderen we dat we jouw leads contacteren binnen de 24 uur. Geen reactie? We volgen meermaals op.

smarketing live status

Live status updates

We zorgen er via een duidelijk overzicht voor dat je altijd weet in welke fase een lead zich bevindt en geven bijkomende opmerkingen waar nodig. 

smarketing data sharing

Data delen

Meten is weten! Intern delen we continu feedback. We houden status meetings om de deal conversie en hit rate te optimaliseren.

smarketing maandelijks rapport

Maandelijks rapport

Het volledige team zit maandelijks samen om de resultaten te bespreken. Jij ontvang elke maand een gedetailleerd sales quality rapport.

smarketing crm

Meteen naar je CRM

Natuurlijk heb je altijd toegang tot alle leads. Meer nog: we zorgen ervoor dat ze naar je eigen CRM en/of kalender worden weggeschreven. Indien nodig bouwen we zelfs een integrator.

smarketing manager

Smarketing manager

Je krijgt een interne dedicated manager toegewezen. Iemand die alle sales qualified leads (SQL’s) opbelt om een afspraak in te boeken. Bij die persoon kan jij ook terecht voor vragen en opmerkingen.

Waarom Smarketing zo belangrijk is? Dat lees je op onze uitlegpagina over Smarketing.

Relevante blogberichten