Videomarketing

Verbluf jouw publiek met een meeslepende video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bewegend beeld zegt nog veel meer. Voeg daar nog eens geluid aan toe en je komt aan de perfecte entertainmentmix. In een wereld waar alles sneller, beter en cooler moet zijn, is video het ideale middel om jouw bedrijf of product in de kijker te zetten en een blijvende indruk na te laten. Video in combinatie gerichte marketing waarbij de video optimaal ingezet wordt, wordt voortaan jouw sterkste marketingtactiek.

Een camera voor videomarketing.

Bereik jouw doelpubliek op elk platform

Zoveel en zo lang mogelijk gezien worden, dat is een groot deel van marketing. De bekendste socialemediakanalen zetten steeds meer in op video. Denk maar aan TikTok, Instagram dat video’s hoger rangschikt in het algoritme, YouTube, Instagram Reels, YouTube Shorts, enzovoort. Met behulp van Tunity toon je jouw sprankelende video aan jouw doelgroep op het juiste moment op hun favoriete platform. Ons videoteam met marketingervaring weet precies welke video voor jou zal werken.

Product video marketing
Product video marketing

Van idee over script tot eindproduct

Een video is niet op 1-2-3 klaar. Je start met een idee, werkt dat uit in een scenario, blikt dat in tijdens de draaidag en eindigt met de nabewerking ervan. Dat is dan nog de enorm beknopte versie. Bij Tunity helpen we jou bij elke stap van het videoproces: van brainstorm en concept tot uitwerking en nabewerking. Die stappen zijn bij elke video en elke nood anders. Er zijn dan ook veel mogelijkheden voor handen om jouw videomarketing te lanceren. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw volgende video.

Brand video

We zetten het verhaal en de waarden van je merk in de kijker en laten (potentiële) klanten kennismaken met je personeel. Dit schetst een globaal en vertrouwelijk beeld van jouw bedrijf.

Testimonial video

Een van de krachtigste marketingtools zijn testimonials. Goede reviews zorgen voor meer vertrouwen in jouw merk. Ook dat brengen we mooi in beeld: professioneel en betrouwbaar.

Aftermovie

Organiseer je een evenement, opening van een nieuwe locatie of leuke actie? Laat die camera draaien! Dit schetst een perfect beeld voor potentiële klanten en kan dienen als leuke herinnering, ook voor de mensen in beeld.

Productvideo

Dynamisch de voor-, zij- en onderkant van jouw product aan jouw ideale klant laten zien? Zet jouw producten letterlijk en figuurlijk in de spotlight met behulp van een gedetailleerde productvideo.

Reportages

Een nieuwswaardige gebeurtenis of evenement? Ook dat brengen we in beeld met aangepaste technieken. Ons videoteam heeft eveneens ervaring in de journalistiek en kan dus alles objectief naar buiten brengen.

Tutorials

Hoe kan een klant jouw product of dienst best gebruiken? Met een duidelijke tutorial maak je van jouw huidige klanten gelukkige, returning customers. Onthoud: blije klanten zijn jouw beste inkomstenbron.

Interview

Een expert, klant, CEO of werknemer die echt iets waardevols te vertellen heeft? Filmen maar! Met gerichte vragen en de juiste setting kan je jouw boodschap perfect overbrengen.

Meer weten over videomarketing?

Er valt nog heel wat meer te vertellen over videomarketing. Ben je benieuwd naar onze werkwijze of naar cijfers over videomarketing? Check dan onze uitlegpagina over videomarketing.

Bekijk alvast enkele video’s uit ons portfolio:

In het interview met Myriam van House of Brows brachten we het verhaal achter het merk op een krachtige en persoonlijke manier naar buiten.

Italiaanse specialiteiten verdienen een pure experience en dat toonden we ook in deze productvideo om de Bongiorno Box te promoten.

Artiestencollectief Treepack wou graag enkele tutorials voor occasionele artiesten. Deze dynamische explainer helpt hen vooruit.

Voor Craftails maakten we maar liefst 13 how-to video’s van de verschillende cocktails waarin we tonen hoe snel en simpel je de cocktails kan serveren.

Skincenters opende een nieuwe vestiging in Malle en kondigde met deze video de opening ervan aan.

Met een speelse productvideo en enkele leuke effecten zetten we de artisanale producten van Blueberry Fields origineel in de kijker. 

Nieuwste blogberichten