januari 11, 2024

Belangrijke update: websites gemaakt via Google Bedrijfsprofielen worden binnenkort be√ęindigd

Vanaf 1 maart 2024 is het zover: Google zal alle websites die via Bedrijfsprofielen zijn gemaakt offline halen. Dit kan een grote impact hebben op¬†jouw online aanwezigheid¬†en de manier waarop potenti√ęle klanten jouw bedrijf online vinden.

Tunity developer
Tunity developer

Waarom gebeurt dit?

In het verleden bood Google een handige optie om snel een website te maken op basis van jouw bedrijfsprofielgegevens. Maar hier is het slechte nieuws: deze functie wordt stopgezet en zal niet langer worden ondersteund. Dit betekent dat de websites die je via deze tool hebt gemaakt, zullen verdwijnen.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 1 maart 2024 worden klanten die jouw Bedrijfsprofiel-website bezoeken, omgeleid naar jouw bedrijfsprofielen. Hier kun je vergelijkbare informatie over jouw bedrijf tonen en zelfs links naar jouw social media toevoegen, zodat klanten gemakkelijk meer informatie kunnen vinden. Maar let op, deze overgang duurt slechts tot 10 juni 2024. Na deze datum zijn de websites definitief verdwenen.

Wat nu? Maak de overstap naar WordPress!

Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing, en die heet WordPress! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte WordPress-websites die zijn ontworpen om conversies te genereren.

Waarom zou je voor WordPress kiezen?

  • Volledige controle: Met WordPress heb jij de touwtjes in handen. Je hebt de vrijheid om jouw website precies zo te ontwerpen en te beheren zoals jij dat wilt.
  • SEO-vriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat jouw website beter vindbaar zal zijn in zoekresultaten.
  • Onbeperkte mogelijkheden: Of je nu een blog, een portfolio, een e-commerce site, of iets anders nodig hebt, WordPress kan het allemaal.

Waarom wachten? Onderneem actie!

Waarom zou je wachten tot jouw huidige website verdwijnt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij de overstap naar een krachtige WordPress-website op maat.

Bij ons draait alles om jouw online succes, en wij staan klaar om je te ondersteunen in deze overgangsperiode.

 

Laat je concurrenten achter je en zorg ervoor dat jouw online aanwezigheid sterker is dan ooit tevoren. 

Vorige
Volgende