mei 15, 2024

OpenAI’s nieuwste releases: ChatGPT desktop en GPT-4o

Recent heeft OpenAI twee spannende innovaties gelanceerd die klaar zijn om de wereld van technologie op zijn kop te zetten: de ChatGPT desktopversie en het GPT-4o model. Deze producten werden gepresenteerd tijdens het OpenAI Spring Update evenement en beloven de interactie tussen mens en machine naar nieuwe hoogten te tillen. Wat houden deze updates exact in? Let’s take a closer look.

ChatGPT desktop ChatGPT-4o
ChatGPT desktop ChatGPT-4o

ChatGPT Desktop: toegankelijkheid op een nieuw niveau

Geen gedoe meer met browsers! De ChatGPT desktopversie tilt toegankelijkheid naar een nieuw niveau. Deze slimme tool vermindert de afhankelijkheid van webbrowsers en plaatst geavanceerde AI-functionaliteiten direct op je desktop. Dit betekent dat zowel professionals als thuisgebruikers hun taken sneller en efficiënter kunnen uitvoeren, zonder constant tussen applicaties te moeten wisselen. Easy peasy lemon squeezy!

GPT-4o: de nieuwe standaard in AI

Klaar voor een grote sprong voorwaarts? Met het GPT-4o model introduceert OpenAI een verbeterde interactie over tekst, beeld en geluid, waardoor gebruikers een naadloze en natuurlijke ervaring beleven. Dit model is speciaal ontworpen om complexe vraagstukken aan te pakken en ondersteunt real time interacties met gemak.

Nieuwe gebruikersinterface en multimodale interacties

Ontmoet de nieuwste ChatGPT, jouw werkplek zonder afleidingen waar alles wat je nodig hebt binnen handbereik ligt. De frisse gebruikersinterface focust precies op wat jij nodig hebt. Het GPT-4o model maakt het nog interessanter. Het laat je communiceren op manieren die je gewend bent, door te typen, praten of zelfs door beelden te gebruiken. Dit opent deuren voor toepassingen in virtuele assistentie en online onderwijs. Zin om deze nieuwe techniek in actie te zien? Check het in deze live demo.

Toepassingen die het verschil maken

Of het nu gaat om onderwijs of professioneel gebruik, GPT-4o is een game changer voor zowel leren als werken. Dit krachtige hulpmiddel maakt complexe processen toegankelijker en efficiënter, van programmeerhulp tot het oplossen van wiskundige problemen. Is er iets dat GPT-4o niet kan?

Hoe wij AI gebruiken om onze klanten te ondersteunen

Bij Tunity zijn we continu bezig met innoveren en trends te volgen. We integreren de nieuwste AI-updates om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de voorsprong hebben. Met innovaties zoals de ChatGPT desktop en het GPT-4o model zetten we grote stappen in het verbeteren van onze diensten en het uitbreiden van onze mogelijkheden.

 

En daar stopt het niet. We zetten vol in op toegankelijkheid met andere tools zoals Rankmath AI, waarmee we automatisch SEO-vriendelijke ALT-teksten voor afbeeldingen creëren. Dit verhoogt de vindbaarheid van je content aanzienlijk.

Bovendien gebruiken we Weglot, een tool dat dankzij Deepl, krachtige AI-gedreven vertalingen levert. Hiermee maken we je website razendsnel toegankelijk voor een internationaal publiek. Ben je klaar om je website wereldwijd te lanceren? Meld je binnen enkele minuten aan bij Weglot via deze link en begin meteen met het vertalen van je content. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om met Weglot je bereik te vergroten en je bezoekers in hun eigen taal aan te spreken.

De toekomst is in zicht

De OpenAI Spring Update is een mijlpaal voor AI-integratie in ons dagelijks leven. De lancering van de ChatGPT desktop en het GPT-4o model toont aan dat de grenzen van AI nog lang niet zijn bereikt. Deze tools zijn niet alleen krachtig, maar ook verrassend gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen, van technici tot home offices, de vruchten kan plukken. Klaar voor een wereld waarin werken, leren en communiceren makkelijker wordt? OpenAI heeft de deur naar die toekomst wagenwijd opengezet.

Op zoek naar de volgende stap in technologische innovatie? Contacteer ons voor dit oneerlijk voordeel. Ontdek hoe de nieuwste OpenAI releases, de ChatGPT desktop en het GPT-4o model, jou een ‘oneerlijk voordeel’ kunnen bieden. Laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Volgende