Diensten / Marketing / Contentmarketing

Contentmarketing

Content-marketing

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een strategische marketingaanpak gericht op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content om een duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden, en uiteindelijk om winstgevende actie van klanten te stimuleren. Waardevolle content moet de kern van jouw marketing zijn. De tijd wanneer je teksten volpropt met keywords om op die manier “goed te scoren in Google” is helaas voorbij.

 

Daarom kiezen toonaangevende bedrijven tegenwoordig massaal voor een doordachte contentmarketingstrategie. Ze presenteren hun producten of diensten met relevante en praktische content, gericht op potentiële klanten die op zoek zijn naar oplossingen. Zo bereiken ze precies wie ze nodig hebben, zonder tijd te verspillen aan mensen die niet geïnteresseerd zijn.

Hoe wij een contentmarketingstrategie uitwerken​

Hoe wij een contentmarketing-strategie uitwerken

Succesvolle marketing is onmogelijk zonder een goede contentstrategie. Advertenties werken niet wanneer ze niet ondersteund worden door een sterke contentstrategie.

 

We helpen jou een solide contentstrategie voor je bedrijf op te bouwen en die af te stemmen op al jouw digitale marketingactiviteiten, evenals inhoud te maken, te verspreiden en een blogplatform in te stellen dat bezoekers omzet in leads.

Spoc marketeer achter computer

Is jouw content klaar voor een boost?