Wij geven onze klanten een oneerlijk voordeel.

Resultaatgedreven marketing, vooruitstrevend development, gebruiksvriendelijk design & meeslepende video. Steeds gebaseerd op een doordachte bedrijfsstrategie.
WAT WE DOEN

Betere business met een bewezen proces. 

Digitale strategie Tunity

Bedrijfsstrategie

Kies voor een strategische partner die je bedrijf doet groeien, met een future-proof plan vol tools, processen en skills die je onderneming nodig heeft.

employer branding

Marketing

Creëer verkeer, ervaar meer merkbekendheid en genereer de meest kwaliteitsvolle leads dankzij onze sterke, doordachte marketing.

Development Tunity

Development

Zet zelf de standaard met een premium website of applicatie ontworpen op maat van jouw onderneming en de noden van je ideale klant.

Design

Gebruiksvriendelijk design waar je trots op kan zijn en branding die de juiste indruk maakt. Wij kunnen je helpen die indruk te maken.

Videomarketing

Consumenten houden van video’s. Van aftermovie over interview tot tutorials, Tunity zorgt voor de video die jij nodig hebt.

Smarketing manager

Smarketing

Sales en marketing zijn twee aparte handen. Bij Tunity zorgen we ervoor dat zij twee handen op een buik vormen om jouw funnel te streamlinen.

VOOR WIE WE HET DOEN

Een overzicht van onze klanten.

HOE WE HET DOEN

Enkele cases uitgebreid toegelicht.

Development Case

Bouwbedrijf Stessens

Bouwen in vertrouwen, ook digitaal.

Van de fundamenten tot de bouwstijl: wij bepaalden een nieuwe richting voor bouwbedrijf Stessens, en bouwden steen voor steen aan een nieuwe website, een ijzersterk ERP-systeem, en een strategie die klaar is voor een duurzame toekomst.

Development & design case

Meubelmaker
PURE Wood Design

Een webshop
uit puur vakmanschap.

PURE Wood Design was op zoek naar een manier om zijn huidige webshop een ongekende groei te bezorgen. Ons antwoord? Het is tijd voor een nieuwe online winkel, met alles erop en eraan. Een shop die we zelf volledig onder onze controle hebben, vol flexibele oplossingen en een branding die helemaal aansluit op wat PURE Wood Design echt betekent.

Marketing Case

Zonnepaneleninstallateur
Belgian Solar

Een extreme boost in
waardevolle leads.

Van onbekende speler naar het referentiepunt op de markt.
We brachten de volledige marketingfunnel van Belgian Solar in kaart, optimaliseerden het salesproces en bouwden een sterk merk. En dat allemaal op minder dan een jaar tijd. Belgian Solar is nu een geoliede machine, waarin elke radar perfect op elkaar afgestemd is. Dat belooft voor de toekomst!

Nieuwste blogberichten